shababmenouf
بسم الله الرحمن الرحيم
"ما يلفظ من قول الا لديه رقيب عتيد"


مرحبا بكم فى موقع ومنتديات شباب هندسة منوف

من يواجه اى مشكلة أو لديه طلب أو اى استفسار
برجاء مراسلتنا على البريد الالكترونى
shababmenouf@yahoo.com

ندعوا الله بأن ينال عملنا إعجابكم ورضاكم

لاتنسونا من صالح دعائكم
اخوكم في الله وليد نمرة

shababmenouf


 
الرئيسيةالبوابةالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 مسقعة بالبشاميل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
eng_aya

avatar

عدد الرسائل : 63
تاريخ التسجيل : 13/08/2009

مُساهمةموضوع: مسقعة بالبشاميل   الخميس سبتمبر 03, 2009 5:00 am

المقادير:
كيلو بدنجان اسود رومي او حوالي 2 كبار
زيت للتحمير
لحمة مفرومة معصجة بالصلصة
بشاميل
1 بيضة مضروبة بالشوكة للوجه
ملح وفلفل اسود
الطريقة:
قشري البدنجان وقطعيه دواير بالعرض بس حاولي يكونو مقاس بعض
حطي كمية البدنجان ع مصفاة وروشيه كله بالملح علشان ما يسودش
وعلشان يخرج مايته وميشربش زيت كتير اثناء القلي يعني حوالي 10 دقائق
سخني الزيت ف قلاية واقلي البدنجان من الناحيتين
وبعدين نحطه ف مصفاة علشان يصفي الزيت او نحطه علي ورق الامتصاص
جهزي صنية او طبق فرن ياريت بايركس ونرص فيه نص كمية البدنجان ثم طبقة من اللحمة ثم باقي كمية البدنجان
حطي طبقة البشاميل ع الوش وساويها وبعدين نحط البيضة ع وش الشاميل وممكن رشة جبنة اي نوع عندك
ندخلها الفرن تقريبا حوالي نص ساعة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
مسقعة بالبشاميل
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
shababmenouf :: المنتدى العام :: المرأة والمطبخ والأزياء الاسلامية-
انتقل الى: