shababmenouf
بسم الله الرحمن الرحيم
"ما يلفظ من قول الا لديه رقيب عتيد"


مرحبا بكم فى موقع ومنتديات شباب هندسة منوف

من يواجه اى مشكلة أو لديه طلب أو اى استفسار
برجاء مراسلتنا على البريد الالكترونى
shababmenouf@yahoo.com

ندعوا الله بأن ينال عملنا إعجابكم ورضاكم

لاتنسونا من صالح دعائكم
اخوكم في الله وليد نمرة
shababmenouf
بسم الله الرحمن الرحيم
"ما يلفظ من قول الا لديه رقيب عتيد"


مرحبا بكم فى موقع ومنتديات شباب هندسة منوف

من يواجه اى مشكلة أو لديه طلب أو اى استفسار
برجاء مراسلتنا على البريد الالكترونى
shababmenouf@yahoo.com

ندعوا الله بأن ينال عملنا إعجابكم ورضاكم

لاتنسونا من صالح دعائكم
اخوكم في الله وليد نمرة
shababmenouf
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

shababmenouf


 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 مسقعة بالبشاميل

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
eng_aya

eng_aya


عدد الرسائل : 63
تاريخ التسجيل : 13/08/2009

مسقعة بالبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: مسقعة بالبشاميل   مسقعة بالبشاميل Emptyالخميس سبتمبر 03, 2009 5:00 am

المقادير:
كيلو بدنجان اسود رومي او حوالي 2 كبار
زيت للتحمير
لحمة مفرومة معصجة بالصلصة
بشاميل
1 بيضة مضروبة بالشوكة للوجه
ملح وفلفل اسود
الطريقة:
قشري البدنجان وقطعيه دواير بالعرض بس حاولي يكونو مقاس بعض
حطي كمية البدنجان ع مصفاة وروشيه كله بالملح علشان ما يسودش
وعلشان يخرج مايته وميشربش زيت كتير اثناء القلي يعني حوالي 10 دقائق
سخني الزيت ف قلاية واقلي البدنجان من الناحيتين
وبعدين نحطه ف مصفاة علشان يصفي الزيت او نحطه علي ورق الامتصاص
جهزي صنية او طبق فرن ياريت بايركس ونرص فيه نص كمية البدنجان ثم طبقة من اللحمة ثم باقي كمية البدنجان
حطي طبقة البشاميل ع الوش وساويها وبعدين نحط البيضة ع وش الشاميل وممكن رشة جبنة اي نوع عندك
ندخلها الفرن تقريبا حوالي نص ساعة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
مسقعة بالبشاميل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» صينية الكوسة بالبشاميل

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
shababmenouf :: المنتدى العام :: المرأة والمطبخ والأزياء الاسلامية-
انتقل الى: