shababmenouf
بسم الله الرحمن الرحيم
"ما يلفظ من قول الا لديه رقيب عتيد"


مرحبا بكم فى موقع ومنتديات شباب هندسة منوف

من يواجه اى مشكلة أو لديه طلب أو اى استفسار
برجاء مراسلتنا على البريد الالكترونى
shababmenouf@yahoo.com

ندعوا الله بأن ينال عملنا إعجابكم ورضاكم

لاتنسونا من صالح دعائكم
اخوكم في الله وليد نمرة
shababmenouf
بسم الله الرحمن الرحيم
"ما يلفظ من قول الا لديه رقيب عتيد"


مرحبا بكم فى موقع ومنتديات شباب هندسة منوف

من يواجه اى مشكلة أو لديه طلب أو اى استفسار
برجاء مراسلتنا على البريد الالكترونى
shababmenouf@yahoo.com

ندعوا الله بأن ينال عملنا إعجابكم ورضاكم

لاتنسونا من صالح دعائكم
اخوكم في الله وليد نمرة
shababmenouf
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

shababmenouf


 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 البفتيك المحشي

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
eng_aya

eng_aya


عدد الرسائل : 63
تاريخ التسجيل : 13/08/2009

البفتيك المحشي Empty
مُساهمةموضوع: البفتيك المحشي   البفتيك المحشي Emptyالأربعاء سبتمبر 02, 2009 7:26 pm

المقادير:
*كيلو بفتيك (اي نوع)
*ملح -فلفل- مستردة-3فصوص توم-عصير لمون
*عصير بصل يعني بنضرب البصلة ف الكبة كتير لحد ماتنزل العصير
الحشو:
عصاج بدون صلصة -او خضار مسلوق مشكل -ملح وفلفل
الطريقة:
زي ما متعودين ف عمايل البفتيك بندقه بالمدق المخصوص بتاع اللحمة ونتبله بالملح والفلفل وعصير البصل
وعصير الليمونة والمستردة
نفرد شريحة ونحشيها بالخضار او اللحمة المعصجة
يعني نجيب معلقة كبيرة من الحشو ونحطها عند اول حتة ف البفتيك وبعدين نلف نلف
هيبقي شكلها ف الاخر زي صباع الكفتة التخين لوهتحشي بالخضار يبقي تشوحيه الاول دقيقتين ف معلقة زبدة ع النار وممكن نحط معاه شوية بقدونس صغيرين مفرومين
نقفل البفتيكة بعد ما لفناها بخلة وممكن بالخيط
نضع معلقتين سمن ف قلاية وفصوص التوم وبعدين نحط البفتيك ونحمره ف السمنة كويس
وبعدين نحط شوية شوية ماء او شوربة لحد ما البفتيك يستوي
نشيله ونفك الخيط او نسحب الخلة بالراحة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
البفتيك المحشي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
shababmenouf :: المنتدى العام :: المرأة والمطبخ والأزياء الاسلامية-
انتقل الى: